SZÁMLAKEZELÉS, PÉNZÜGY

Teljeskörű számla management
Cégeknek és Könyvelőknek

Megoldásaink segítségével a rendszerből egyszerűen kiállíthatóak a számlák (papír, e-számla, EDI számla), beérkező számlák esetén a fogadás teljeskörűen automatizálható és akár tetszőleges jóváhagyási folyamat indítható.

Egy rendszerben minden számlaadat

ProTime – Invoice modul képes a beérkező és kimenő számlák feldolgozására, iktatására, jóváhagyási folyamatok kezelésére, pénzügyi adatok összegzésére, adatok átadására külső rendszerek felé.

AUTOMATIZÁL SZÁMLAFELDOLGOZÁS

Kidolgozott eljárásrendünknek köszönhetően a számla kezelésre fordított idő akár a nullára is csökkenhető. A számla adatokat és a számla képeket a rendszer automatikusan feldolgozza és összerendeli.

NAV ADATKAPCSOLAT

A rendszer kapcsolatban van a NAV Online Számla rendszerrel, így a számla (beérkező és kimenő) kiállítását követően másodperceken belül a rendszerbe már láthatóak is a számlaadatok.

ARCHIVÁLÁSI SZABÁLYOKNAK MEGFELELÉS

A rendszer igény szerint hitelesen tárolja a számlákat, megfelelő biztonságban, védve a véletlenszerű törléstől és megfelelve az archiválási szabályoknak.

SZÁMLAJÓVÁHAGYÁSI FOLYAMATOK

 Tetszőleges számlajóváhagyási folyamat alakíthatóak ki, bármennyi részvevővel/szervezettel és számos workflow funkcióval.

DASHBOARD

Központi felületen láthatóak a fontosabb alap adatok (bevétel, kiadás, ÁFA, stb…) valamint diagramokon a hosszú távú adatok (pl. 12 hónapra visszamenőleg a beérkező számlák, kimenő számlák, kiadások,stb… ).

HATÁRIDŐ FIGYELÉS

A számlák fizetési határidejét folyamatosan figyeli a rendszer és lejárat előtt figyelmeztet a fizetésre e-mail-en és rendszeren belül. Valamint kimenő számláknál kérésre az ügyfélnek is figyelmeztetést küld email-en.

MNB KAPCSOLAT

A rendszer rendelkezik MNB kapcsolattal, aminek segítségével bárhol lekérdezhető bármelyik deviza aktuális árfolyama.

ERP KAPCSOLAT – ADATOK ÁTADÁSA

A számla adatokat a rendszer képes tovább küldeni más rendszerek felé API-n vagy fájl (pl. IDOC XML, XML, csv, txt, stb…) szinten.

Amennyiben érdekli a megoldás üzenjen nekünk!

ÜZENET KÜLDÉS