Szaktanácsadás

Bevezetési projekt legfontosabb fázisa az alapos előkészítés

Minden informatikai projekt első és legfontosabb fázisa a követelmények és igények pontos meghatározása valamint a kialakitásra kerülő rendszer megtervezése!

Szaktanácsadás

Munkatársaink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek folyamatok kialakításában és rendszerek bevezetésében. A hazai és nemzetközi gyakorlatokra és tapasztalokra alapozva segítünk megoldani ügyfeleinknél kialault üzleti problémákat.

ADATGYŰJTÉSI ÉS ELEMZÉSI FÁZIS

A dokumentum- és folyamat management rendszer bevezetésének első fázisa az előzetes helyzetfelmérés, adatgyűjtés melynek célja, hogy az optimalizált irat- és dokumentumkezelési módszerek, folyamatok specifikálhatóak és megalapozottak legyenek, az előre tervezett megvalósulást szolgálják.

RÉSZLETEK
TERVEZÉSI FÁZIS

A tervezési fázis feladata egy olyan javaslattétel (Követelményspecifikáció) elkészítése mely alapján könnyedén és magabiztosan paraméterezhető legyen a kialkítandó a rendszer.

RÉSZLETEK
DÖNTÉS ELŐKÉSZÍTÉSI FÁZIS

A javaslatainkból és a teljes anyagból készítünk egy rövid, döntés előkészítő Vezetői összefoglalót, melyet egy prezentáció keretén belül adunk át a vezetőség elé (a stratégiai döntés elősegítése érdekében).

RÉSZLETEK